Semifinal d’alt voltatge a la Intercontinental

Semifinal d’alt voltatge a la Intercontinental

El Barça Lassa buscarà l’accés a la final contra el potent Carlos Barbosa brasiler, l’actual campió de la Libertadores i líder de la lliga al seu país (10:30h, BarçaTV, Esport3 i Gol)

El Barça Lassa i el Carlos Barbosa brasiler jugaran la primera semifinal de la Intercontinental, prevista per aquest dissabte a les 10:30h (BarçaTV/Esport3/Gol). Els d’Andreu Plaza afronten el repte amb bones sensacions després del bon joc desplegat contra el Magnus tot i la derrota final (1-0).

El Barça accedeix a la semifinal com a segon del grup B amb un balanç d’una victòria contra l’Elite (8-0) i una derrota contra el Magnus (1-0); mentre que el Carlos Barbosa va acabar primer del grup A amb dues victòries contra Los Angeles (5-0) i contra el Chonburi tailandès (3-2). En la última Intercontinental, el Barça i el Carlos Barbosa es van creuar a la fase de grups i el partit va acabar en taules (3-3).

Un equip de perfil més europeu

El Carlos Barbosa és un històric del futbol sala mundial, entrenat actualment pel seleccionador de la Canarinha, Marquinhos Xavier, i amb estrelles de primera línia mundial com és el cas de Valdin. “És un equip molt seriós, de perfil més europeu”, avisa Plaza. “Normalment els equips brasilers són més anàrquics, però el Barbosa és un equip molt ben estructurat i que compta amb dues rotacions de molt nivell”, argumenta el tècnic blaugrana.

Per la seva banda, Dyego Zuffo està convençut que veurem “una semifinal molt bonica”. “El Carlos Barbosa és un equip històric, molt ben treballat i que compta amb grans jugadors”, explica l’ala brasiler del Barça. Dyego també treu transcendència a l’última derrota contra el Magnus i destaca que el Barça Lassa arriba “amb moltes ganes i bones sensacions al partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut