Recepció pels 50 anys de la PB Santa Coloma de Farners

Recepció pels 50 anys de la PB Santa Coloma de Farners

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner reben els membres de la penya a l’Auditori 1899 abans del partit contra l’Osca

La Penya Barcelonista Santa Coloma de Farners celebra aquest mes de setembre el seu 50è aniversari, i per aquest motiu va ser convidada a una recepció per part del Club, que va tenir lloc el diumenge passat, 2 de setembre, a l’Auditori 1988 del Camp Nou, poc abans de la celebració del partit de Lliga entre el FC Barcelona i l’Osca.

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer, Jordi Cardoner, van assistir a aquesta recepció, en la qual van participar més de seixanta membres de la penya de la Selva amb el seu president, Salvador Esparch, al capdavant, que posteriorment van ser convidats a presenciar el partit davant l’Osca.

L’acte també va comptar amb la presència del president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla, Joaquim Vall·llosera; l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors Josep Maria Fusté; el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil; el regidor de Salut, Medi Natural, Qualitat Ambiental i Esports de Santa Coloma de Farners, Jordi Sitjà, i els representants de les comissions social i de penyes del Club, Daniel Sala i Xavier Ilincheta, respectivament.  

L’exalcalde de la població Antoni Solà va ser l’encarregat d’exposar la vinculació de la població amb el FC Barcelona i els orígens de la penya, inaugurada el 1968 per Nicolau Casaus. Jordi Cardoner va tenir un record per a “aquelles persones que ja no estan entre nosaltres, però que van ser vitals en la creació de la penya i en el seu creixement i en el manteniment de la seva activitat”.

Finalment, Josep Maria Bartomeu va felicitar la penya i va agrair la seva presència al Camp Nou, recordant que aquesta és la primera penya de la província de Girona que celebra 50 anys d’existència.

“Us vull felicitar per tots aquests anys de suport al Barça i per la decisió de crear una penya en uns anys difícils i complicats on no podíem celebrar gaires èxits. Ara el joves poden presenciar una realitat molt diferent, marcada pels títols que s’aconsegueixen”, va assenyalar el president del FC Barcelona en el seu parlament. “M’agrada observar avui aquí la presencia de molts joves que són el futur de les nostres penyes. Felicitats per aquests 50 anys, gràcies pel vostre suport i, en nom del Club, us animo a continuar creixent com a penya”, va concloure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut