Arka Gdynia – Barça Lassa: Victòria per seguir creixent (67-94)

Un Barça Lassa contundent en atac s’ha endut el partit amb un marge de 27 punts en un duel on els joves han pogut gaudir de minuts amb el primer equip

El Barça Lassa torna de Polònia amb una victòria abultada sota el braç. Els homes de Svetislav Pesic s’han endut un partit plàcid després d’imposar la seva qualitat (67-94). Els màxims anotadors blaugrana han estat Kyle Kuric amb 20 punts i Ante Tomic, autor de 16 punts, en un duel on el ‘coach’ ha repartit minuts també entre els jugadors del Barça Lassa B.

Tarda d’homenatges al Gdynia Arena

L’equip de Polònia, que es presentava davant la seva afició contra el Barça Lassa, han homenatjat i retirat les samarretes de Qyntel Woods, Tomas Pacesas i Goran Jagodnik, exjugadors de l’equip polonès. A més,  a l’inici del partit, s’ha permès a Piotr Szczotka agafar la pilota al salt per després ser canviat per ovacionar-lo.  El jugador de 37 anys va ser fins any passat capità de l’equip i s’ha retirat aquesta temporada.

Un cop ja al duel, al Barça Lassa li ha costat una mica entrar al duel. Amb 8-2 al marcador als quatre minuts de joc, Pesic ha demanat temps mort per intentar canviar la situació. I és que Kuric, 5 de 8 en TC, ha despertat a l’equip i s’ha arribat al final del primer període amb 15-13. L’efectivitat del Barça Lassa s’ha traslladat a les mans de Roland Smits, que durant el segon període s’ha erigit en el líder de l’ofensiva blaugrana. El Barça Lassa, després de 13 minuts, ha començat a trobar-se sobre la pista i al descans ja guanyava 41-50.

A la represa segueix la intensitat

La pressió a tota la pista dels homes de Pesic ha dificultat la construcció de joc de l’equip local. I és que l’alta intensitat blaugrana ha generat que l’equip culer es distanciés al marcador. A falta de cinc minuts del tercer període, el Barça Lassa gaudia d’una renda de 18 punts (46-64). Ante Tomic ha estat determinant a la zona, anotant tot tipus de cistelles prop de l’anella. Així doncs, el matx ha arribat a l’últim quart amb un 54-80 clarament favorable al Barça Lassa.

Minuts pel bàsquet formatiu blaugrana

Amb el partit sentenciat s’ha arribat a l’últim quart on ambdós equips s’han relaxat i han disminuït els seus percentatges de tir. Aleix Font, que ja suma tres partits amb el primer equip, ha tornat a demostrar la seva qualitat juntament amb altres jugadors del Barça Lassa B com Leandro Balmaro, Pol Figueras i Atoumane Diagne.