Local

Xavi Pascual: “Ens hem de fixar en les complicacions que el Valladolid ens ha posat en els dos darrers partits”

El tècnic blaugrana adverteix del perill del rival d’aquest dimecres a la Lliga (20.00 hores), que en els dos darrers partits ja ha posat complicacions als blaugranes

Torna la Lliga i ho fa amb unes de les sortides més complicades per al Barça Lassa. I és que els homes de Xavi Pascual visitaran l’Atlético Valladolid aquest dimecres (20.00 hores). Cal recordar que en els darrers dos enfrontaments contra aquest equip els blaugranes van trobar-se amb moltes complicacions. A més, cal recordar que el Barça Lassa va guanyar amb un llançament a pilota aturada.

“El partit més important ara és el del Valladolid. És important que seguim en la línia que estem i que jugarem contra un equip que ens ha posat les coses molt difícils i ens exigirà el màxim nivell”, ha explicat Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana, que ha descartat Raúl Entrerríos per aquest partit, també ha destacat la competitivitat d’aquesta competició: “Aquesta lliga està molt igualada i es produiran resultats molt igualats”. “Estem en la línia de seguir creixent i millorant per tal que tinguem molt material a nivell tècnic i col·lectiu davant tots els rivals”, ha afegit Pascual. També ha tingut paraules per a Yanis Lenne, que ha marxat cedit a l’Aix-en-Provence: “El jugador necessita més minuts i a ell li va semblar perfecte aquesta opció que va sortir. És un jugador de futur, segur que li anirà de meravella”.

Més notícies aquí