El Barça de Bàsquet Femení planta cara però no pot amb el Denso Iris Women

Les blaugranes han demostrat del que són capaces en els tres primers quarts però les japoneses han aguantat millor l’aspecte físic i han acabat emportant-se el partit

El Barça d’Isaac Fernández no ha pogut començar amb victòria la pretemporada però sí que ha deixat bones sensacions sobre el parquet del Juan Carlos Navarro. Les blaugranes han competit de tu a tu durant els tres primers quarts però han acabat perdent per 56 a 78.

Bones sensacions davant les segones del Japó

Després del partit el tècnic blaugrana ha volgut remarcar els bons minuts que l’equip ha tingut en els dos primers períodes. De fet, el Barça ha anat quasi en tot moment per davant en el marcador. Al descans, l’electrònic reflectia un ajustat 34-30 després que en el tram final del segon període les japoneses escurcessin la diferència que havia arribat a ser de 8 punts.

En el tercer període però, les visitants s’han avançat en el marcador gràcies a la bona efectivitat des de la línia de tres. Un cop el Denso Iris Women s’ha posat per davant ja no ha cedit el lideratge del partit i ha acabat emportant-se la victòria per 56 a 78.