Mateix preu per a cadascun dels tres desplaçaments de la Lliga de Campions

Mateix preu per a cadascun dels tres desplaçaments de la Lliga de Campions

Els viatges a Londres, Milà i Eindhoven per donar suport a l’equip contra el Tottenham, l’Inter i el PSV tenen un mateix cost de 196 € per als socis i 238 € per als penyistes

Per a tots aquells socis o penyistes que vulguin donar suport a l’equip en els primers desplaçaments de la Lliga de Campions corresponents a la fase de grups que el Barça afrontarà davant el Tottenham, l’Inter i el PSV, el Club organitza a través de FC Barcelona Desplaçaments viatges d’un dia amb avió a Londres, Milà i Eindhoven, a un mateix preu de 196 € per als socis i 238 € per als penyistes per a cadascuna d’aquestes destinacions. A aquests preus caldrà afegir-hi l’import de la localitat corresponent a cada partit.

El primer d’aquests enfrontaments tindrà lloc el dimecres 3 d’octubre a l’estadi de Wembley de Londres contra el Tottenham. El 6 de novembre es viatjarà a Milà per jugar al camp de l’Inter, i el 28 de novembre es disputarà a terres holandeses el partit contra el PSV Eindhoven.

Una temporada més, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis i penyistes uns preus molt competitius i subvencionats pel mateix Club per poder seguir l’equip a la Lliga de Campions, amb uns programes de viatge que permeten traslladar-se en cada partit amb seguretat i tranquil·litat. Aquests programes tenen garantida la sortida i ofereixen els serveis necessaris per gaudir del desplaçament, ja que inclouen els transports efectuats a la ciutat de destinació entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi.

En aquests programes també s’inclou l’assistència al llarg de tot el viatge per part de personal del Club, assegurança de viatge i un obsequi d’animació, així com l’acumulació d’FCB Punts en el programa de fidelització de FC Barcelona Desplaçaments. A més, la disponibilitat d’entrada a l’estadi està assegurada.

Tots els programes dels desplaçaments es poden consultar i adquirir a través d'aquest mateix web a l'enllaç de sota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut