Tots els horaris de la primera volta de la Lliga Endesa, confirmats

Tots els horaris de la primera volta de la Lliga Endesa, confirmats

L’ACB ha fet públic aquest dimarts els dies i les hores de la jornada 1 a la 16, amb l’excepció de la 17, que tancarà la primera volta

El Barça Lassa ja coneix quin dia i a quina hora disputarà tots els partits de la primera volta de la Lliga Endesa. L’ACB ha fet públic, juntament amb Movistar+, la plataforma que emet els partits dels blaugranes, totes les dates de la competició fins al 13 de gener. La jornada 17, l’última de la primera volta i la qual pot decidir quins equips entren o no a la Copa del Rei, està pendent de confirmació.

Clàssic confirmat

Cal destacar, entre d’altres, que el Barça Lassa – Divina Seguros Joventut de la jornada 6 es jugarà el diumenge 28 d’octubre a les 12:30h, el Barça Lassa – Reial Madrid de la jornada 10 el 25 de novembre a les 19:15h.

Així doncs, i amb tots els partits de l’Eurolliga confirmats fins al mes d’abril, el Barça Lassa ja coneix tots els horaris fins al mes de gener, un fet que pot ajudar als aficionats a programar desplaçaments i també a l’equip, que podrà planificar amb més temps els viatges de l’equip després de disputar partits d’Eurolliga.

Consulta aquí tots els horaris

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut