El derbi, la final més repetida

El derbi, la final més repetida

La d’aquest diumenge serà la desena final consecutiva de la Copa Catalunya que enfrontarà el Barça Lassa contra l’Industrias Santa Coloma (13,15h, Esport3)

A la Copa Catalunya de futbol sala hi ha poc marge per a les sorpreses, tot i la ressistència que han demostrat en aquesta edició l’Escola Pia i la Penya Esplugues. Una temporada més, el Barça Lassa i l’Industrias Santa Coloma tornaran a disputar la final de la competició (diumenge, 13:15h, Esport3). I atenció perquè serà la desena final consecutiva que enfrontarà blaugranes i colomencs, amb un balanç clarament favorable al Barça de 8-1 en aquesta sèrie.

El Barça Lassa busca el desè títol

En total, el Barça Lassa té al seu palmarès 9 títols de Copes Catalunya. La primera data de la temporada 1999/00, quan els blaugrana van derrotar l’Olesa a la final (4-1). I les vuit següents han estat a partir del 2008 i sempre contra l’Industrias Santa Coloma a la final. A més, el Barça ha guanyat les últimes cinc edicions de forma consecutiva.

L’Industrias pesca al planter del Barça

Aquesta temporada el conjunt colomenc s’ha reforçat amb tres jugadors del filial blaugrana. Són el porter Miquel Feixas, Uri Santos i Albert Cardona. Però no són els únics integrants de la plantilla colomenca que han passat pel planter blaugrana. N’hi ha dos més: Álex Verdejo i Pol Pacheco. En total, cinc jugadors formats al planter blaugrana, a més del porter Cristian, una llegenda del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut