Sergi Guerrero: “la Supercopa ens dirà com arribem a l’inici de lliga”

Sergi Guerrero: “la Supercopa ens dirà com arribem a l’inici de lliga”

El tècnic blaugrana i Rochedi Mirabet han estat els encarregats de representar el Barça de Rugbi en la presentación del títol que es jugarà dissabte, a les 12.00 hores, a Olot

El Barça de rugbi encara la Supercopa de Catalunya de dissabte amb optimisme. Així ho ha assegurat Sergi Guerrero en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Melcior Colet, que ha comptat també amb la presència del president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, el jugador del Barça de rugbi Rochedi Mirabet, així com la presència de Ricardo Martinena i Héctor Garcia, entrenador i capità de la UE Santboiana.

Un títol que encara no té campió

La roda de premsa ha servit per presentar la primera edició de la Supercopa Catalana de rugbi que enfrontarà als dos màxims equips catalans: el Barça i la Santboiana. Tots dos equips i rivals de la Divisió d’Honor espanyola. Aquest partit de pretemporada, que s’ha anat realitzant en els darrers anys, ha agafat enguany més importància amb la disputa d’aquest títol.

El partit que es jugarà dissabte a les 12.00 hores al Camp Municipal d’Olot, decidirà qui serà el primer campió d’aquest nou títol català. A més, Guerrero ha recordat que l’enfrontament també ha de servir per saber “en quin nivell arribem a l’inici de la lliga. La UE Santboiana és un gran rival i serà una bona prova per a nosaltres”.

Els últims precedents

Cal recordar que els últims enfrontaments entre aquests dos rivals històrics han deixat bons resultats per als blaugranes. L’últim partit amistós de pretemporada, disputat al Baldiri Aleu, va acabar amb victòria del Barça, que també es va emportar el partit de lliga a la Teixonera que va acabar amb una sequera de més de 30 anys sense victòries blaugranes en partits oficials.

El de dissabte tornarà a ser un nou partit de pretemporada però, com ha reconegut Rochedi Mirabet, “encara que sigui un partit de pretemporada, és un derbi i això sempre és especial”.

El partit es podrà veure en directe per La Xarxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut