Tres inicis al SAP Arena en quatre temporades

Tres inicis al SAP Arena en quatre temporades

El Barça Lassa, que no ha guanyat mai a la pista del Rhein-Neckar Löwen, arrencarà la Champions a Mannheim com ja ho va fer els cursos 15/16 i 17/18 buscant el primer triomf

Ha arribat l’hora d’inaugurar una nova edició de la VELUX EHF Champions League, i el Barça Lassa donarà el tret de sortida en un escenari tan complicat com conegut. El SAP Arena de Mannheim viurà el debut dels blaugrana contra el Rhein-Neckar Löwen, un inici que es repeteix de les temporades 2015/16 i 2017/18. La tercera vegada en quatre temporades que el camí dels homes de Xavi Pascual en la competició comença a Mannheim.

El Barça Lassa no sap el què significa guanyar al SAP Arena en les quatre ocasions que l’ha visitat. Fins al moment, dos empats i dues derrotes són el balanç dels partits al feu germànic. El primer precedent és a la fase de grups del curs 2010/11 (38-38), i més tard els blaugranes hi han tornat als quarts de final de la temporada 2013/14 (38-31) i a les primeres jornades de la 2015/16 (22-21) i 2017/18 (31-31).

Un equip en forma

En la prèvia del partit, tant Gonzalo Pérez de Vargas com Xavi Pascual van advertir del bon moment de forma amb què ha arrencat la temporada el Rhein-Neckar Löwen. Els alemanys són líders de la Bundesliga amb els vuit punts possibles, gràcies a quatre victòries en quatre partits.

Així doncs, el Barça Lassa viatja aquest dimarts a Mannheim amb objectius diversos. Per una banda, començar el camí a la Champions League amb bon peu, i per altra trencar la maledicció del SAP Arena i guanyar-hi per primera vegada a la història. Un doble repte per a un Barça Lassa que ha començat el curs amb quatre victòries en els primers quatre partits oficials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut