La lliga alça el teló

La lliga alça el teló

El Barça Lassa es marca com a objectiu prioritari acabar en primera posició la temporada regular i per aconseguir-ho necessita sumar els tres punts en el debut contra l’Aspil Vidal-Ribera Navarra al Palau (21:15h, Esport3)

Comença la lliga de futbol sala i el Barça Lassa afronta la nova temporada amb 4 cares noves –Dídac, Arthur, Adri Ortego i Boyis- i l’ambició de trencar d’una vegada per totes l’hegemonia de Movistar Inter, l’actual pentacampió.

Abans de començar, el tècnic Andreu Plaza remarca la importància d’acabar primers la lliga regular. “És un dels objectius principals perquè tot està molt igualat i l’afició juga un paper molt important en un hipotètic desempat en les eliminatòries de play-off”, avisa Plaza.

Presentació dels nous fitxatges

Coincidint amb la prèvia de l’inici de lliga, el Barça Lassa ha presentat les 4 cares noves de l’equip –Dídac, Boyis, Adri Ortego i Arthur- en un acte que ha comptat amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, i el manager Txus Lahoz.

Amb les incorporacions de Dídac i Adri Ortego i les renovacions de Joselito i Roger, serà la temporada amb més jugadors del planter al primer equip. Adri Ortego torna ambiciós i convençut que l’equip “està capacitat per lluitar per tots els títols”. Per a Dídac, el repte serà doble ja que li toca ocupar la vacant que deixa Paco Sedano. “Sempre l’he admirat i ha sigut el meu referent i no vinc per competir amb el passat sinó per treballar fort i guanyar-me el lloc”, diu el porter d’Arenys.

Els altres dos fitxatges, Boyis i Arthur han destacat la bona adaptació a l’equip. “Els companys ens ho estan posant molt fàcil i a nosaltres ens toca treballar i donar el màxim per tornar a la pista la confiança que tothom ens ha demostrat des del primer dia”, explica Boyis. Mentre que el brasiler Arthur vol “fer història amb el Barça i ajudar l’equip a conquistar tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut