Oriol Torras: “El bon joc el tenim, ara cal que arribin els resultats”

Oriol Torras: “El bon joc el tenim, ara cal que arribin els resultats”

El tècnic blaugrana es mostra tranquil ja que Torras està convençut que el joc de l’equip a la primera jornada portarà bons resultats

El Barça d’Hockey Herba trepitjarà el Pau Negre aquest diumenge per primer cop aquesta temporada en lliga. Els blaugranes, dirigits per Oriol Torras, s’enfrontaran al Júnior FC en el partit corresponent a la segona jornada de lliga.

Confiança en el joc

En la visita a Madrid que els blaugranes van fer per obrir la competició domèstica, el Barça va acabar caient per 4-1 en un partit en el qual els catalans van dominar bona part del partit. Oriol Torras ha assegurat abans de l’últim entrenament de l’equip, aquesta tarda al Pau Negre, que “l’objectiu és fer que el bon joc que vàrem mostrar davant el Club de Campo ens doni els resultats que volem”. Així i tot, Torras ha recordat que el Júnior és un equip que estarà lluitant per ser entre els 16 millors d’Europa i que per tant “serà un partit molt complicat, però sent a casa i amb la millora que s’ha vist en els últims 10 dies, crec que tenim les nostres opcions”.

La lliga catalana no és un reflex

L’últim enfrontament entre aquests dos equips va ser el partit al Pau Negre corresponent als quarts de final de la lliga catalana. En aquell matx els de Sant Cugat van imposar-se amb claredat a un Barça que comptava amb peces claus que acabaven d’arribar al club. Per aquesta ocasió Torras ha assegurat que “ells venen més rodats perquè mantenen el bloc de l’any passat, i a nosaltres encara estàvem en construcció. Ara comencem a ser un equip més treballat”.

El partit es jugarà el proper diumenge a les 12.45 hores al Pau Negre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut