El Barça Lassa es fa la fotografia d’equip abans d’afrontar tres títols en tres setmanes

El Barça Lassa es fa la fotografia d’equip abans d’afrontar tres títols en tres setmanes

L’equip blaugrana afronta aquest intens setembre amb opcions de guanyar la Lliga Catalana, la Supercopa i la Copa Continental, a més de començar l’OK Lliga a Riazor

El Barça Lassa està a punt per a un intens i decisiu mes de setembre. L’equip blaugrana s’ha fet la fotografia d’equip i els jugadors també han realitzat una sessió de fotografies per a ús publicitari i d’imatge de la secció. Tot plegat, en una setmana d’entrenaments que, després de superar el Calafell als quarts de final de la Lliga Catalana serveix per preparar quatre competicions diferents i tres títols en joc:

Lliga Catalana

És el títol que es va resistir el curs passat i el primer que es pot guanyar aquest curs. La semifinal es disputarà el dilluns 10 (21.00 hores, Esport3) contra el Citylift Girona, a les Comes d’Igualada. En cas de victòria, la final es jugaria al mateix escenari el dimarts 11 (13.00 hores, Esport3) contra el Reus Deportiu o el Lleida.   

Supercopa d’Espanya

Amb poc temps de marge després de jugar la Lliga Catalana, s’haurà d’afrontar la Supecopa d’Espanya a Sant Sadurní d’Anoia. La semifinal es jugarà el dissabte 15 de setembre (21.00 hores, Esport3) contar el Noia Freixenet i, en cas de guanyar, es disputar la final l’endemà 16 de setembre (20.00 hores, Esport3) contra el Liceo o el Reus.

OK Lliga

Després de la Supercopa, el següent repte serà un inici d’OK Lliga d’allò més complicat, a la pista del Liceo. El Barça Lassa jugarà a Riazor el dissabte 22 de setembre (20.00 hores, Esport3 i TVG).

Copa Continental

I després d’haver jugat a la Corunya, el Barça Lassa tornarà a agafar l’avió per jugar a Barcelos la Copa Continental. La semifinal serà contra l’amfitrió i sots-campió de la CERS el dissabte 29 (22.00 hora de Barcelona) i, en cas de classificar-se, s’optaria al títol el diumenge 30 (18.00 hora de Barcelona) contra el Porto o el Lleida.

Després d’aquesta marató de partits a domicili, l’octubre començarà al Palau Blaugrana amb dues jornades consecutives d’OK Lliga: el divendres 5 (21.00 hores) contra el Voltregà i el dimarts 9 (21.00 hores) davant el Caldes, en el duel aplaçat de la segona jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut