Barça Lassa – Citylift Girona: La Lliga Catalana es decideix a Igualada!

Barça Lassa – Citylift Girona: La Lliga Catalana es decideix a Igualada!

(21.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana afronta la semifinal amb l’aspiració d’arribar a la final del primer títol de la temporada

La Lliga Catalana arriba a la seva recta final i el Barça Lassa aspira a guanyar el primer títol de la temporada a Les Comes d’Igualada. El primer pas necessari és superar el Citylift Girona a la semifinal d’aquest dilluns (21.00 hores, Esport3). “És un dels equips més forts de l’OK Lliga”, destaca Edu Castro, lloant un conjunt de Ramon Benito que s’ha reforçat amb Enric Torner i Marc Gómez, procedents de la lliga italiana.

En cas de superar els gironins, el Barça Lassa jugaria la final al cap de poques hores, el dimarts 11 de setembre (13.00 hores, Esport3), contra el Reus Deportiu o el Lleida Llista. ). “Tenim molta il·lusió per jugar aquest títol i aixecar la Lliga Catalana”, va expressar Edu Castro després de l’entrenament del divendres.

El títol que es resisteix

La Lliga Catalana és l’únic títol que no es va poder celebrar el curs passat, ja que es va perdre la semifinal davant el Noia Freixenet. Aquesta és la quarta edició de l’era moderna d’una competició que el FC Barcelona va guanyar en quatre ocasions entre la temporada 1994/95 i la 1997/98.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut