Mamen Blanco:

Mamen Blanco: "Portar l'escut del Barça no és una ximpleria"

La nova base del primer equip del Bàsquet Femení ha concedit una entrevista als mitjans del club per parlar dels seus primers dies com a blaugrana

El Barça de Bàsquet Femení incorpora una cara nova. Es tracta de Mamen Blanco que arriba procedent del CB Miralvalle i, tot i la seva joventut (18 anys), ja compta amb dues medalles europees: un or U-16 i una plata en l’últim europeu U-18. Blanco, nascuda a la ciutat de Plasència, una població al nord d’Extremadura amb poc més de 40.000 habitants, es va formar al CB Miralvalle on va començar a jugar a un esport que, encara que sembli mentida, li costa captar a joves en aquesta part del territori espanyol.

La nova base blaugrana ja ha estat en dinàmica del primer equip,  i després dels primers entrenaments ha concedit una entrevista a www.fcbarcelona.cat.

Amb una honestedat pròpia de l’edat, i entre somriures, Mamen Blanco ens até a les oficines del club després de la presentació oficial. Tot i el canvi de ciutat, l’experiència recollida d’uns 18 anys molt ben aprofitats, mostra una confiança i una seguretat impròpia de l’edat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut