Juvenil A – Lleida Esportiu: Tres punts en l’estrena a casa (2-0)

Juvenil A – Lleida Esportiu: Tres punts en l’estrena a casa (2-0)

Els blaugranes derroten amb paciència i bon joc un Lleida Esportiu ben col·locat en defensa

Segon triomf en dos partits de Lliga per al Juvenil A de Denis Silva, que s’ha imposat per 2-0 al Lleida amb gols d’Ansu (50’) i Marqués (55’) de penal a la Ciutat Esportiva. El Juvenil A ha dominat el duel durant tot el partit davant d’un rival ben plantat en defensa però que ha acabat caient contra la qualitat blaugrana.

Durant els primers compassos del duel, el joc ha estat per al Juvenil A. El Lleida, però, ha sabut mantenir les línies juntes i ha pogut evitar el joc interior dels blaugranes. Per aquest motiu, els barcelonistes han hagut de recórrer a les bandes per generar perill. Primer, amb una rematada de cap d’Alejandro Marqués que ha sortit fregant el pal. Minuts després, el mateix davanter veneçolà ha xutat fora després d’una passada de la mort de Konrad. Tot i les aproximacions blaugrana, al descans s’ha arribat amb empat a zero.

La sentència, a la represa

El gol culer ha arribat al minut 50 gràcies a Ansu, que havia entrat a la segona part per Serrano. En una jugada personal per la banda esquerra, l’extrem ha retallat al defensa i ha xutat des de fora l’àrea, superant al porter visitant. Amb aquest gol, Ansu es converteix en el màxim golejador de l’equip amb dos gols després de la seva estrena golejadora al camp del Manacor.

I vinc minuts més tard, Konrad ha generat el penal que ha comès el meta del Lleida Esportiu. Alejandro Marqués ha estat l’encarregat de materialitzar la pena màxima i ha posat el 2-0 definitiu a l’electrònic.

Els últims compassos de la segona part s’han caracteritzat pel domini blaugrana amb la possessió, aturant un Lleida que no ha creat massa perill als dominis d’Arnau Tenas. El proper matx del Juvenil A serà el dissabte 15 de setembre contra el Gimnàstic de Tarragona en terres tarragonines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut