Barça Lassa B – Agustinos (31-29): Inici amb triomf blaugrana

Barça Lassa B – Agustinos (31-29): Inici amb triomf blaugrana

El segon equip blaugrana obre la División de Honor Plata amb una victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça Lassa B es posava a caminar a la sempre exigent División de Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal. Amb un equip jove, de talent i amb futur, els jugadors entrenats per Roi Sánchez, van assolir el primer triomf de la temporada a la primera jornada.

Bon inici i domini local

Els blaugranes van sortir amb empenta en l’inici del partit, un set metres blaugrana posava el 7 a 2 en el marcador, en el minut 6 de partit i amb temps mort sol·licitat per Agustinos. Una exclusió del blaugrana Knorr permetia als visitants retallar diferències (8-5) en el minut 11.

Els de Roi Sánchez es mantenien davant en el marcador tot i que els d’Alacant no els deixaven marxar (12-9) minut 21 i mantenien la pressió sobre els joves blaugranes 16 a 13 en arribar al descans.

Treballat triomf blaugrana

En els primers minuts del segon temps, la igualtat es mantenia, en el 36 de partit, Agustinos s’acostava a només un gol, 19 a 18, però el Barça Lassa B tornava estar ferm sobre el parquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i un 23 a 18 favorable, en el minut 40 els deixava al capdavant del partit.

El ritme era blaugrana i Agustinos demanava temps mort, en el minut 42, amb un 25 a 20 en el marcador i de nou, com en altres moments del partit, els visitants tornaven a posar pressió sobre el Barça Lassa B (26-23) en el minut 46, amb temps mort dels locals.

S’entrava en els cinc darrers minuts del partit amb un 29 a 26, favorable al Barça Lassa B i qualsevol cosa podia passar a Sant Joan Despí. Però, tot i els intents d’Agustinos de poder remuntar, els joves blaugranes van mantenir el marcador al seu favor i es van imposar per 31 a 29.

Aquí teniu les dades del partit Barça Lassa B – Agustinos

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut