Barça Lassa – MoraBanc Andorra: Superats per l’efectivitat exterior andorrana (76-94)

Els de Pesic han caigut derrotats a la final de la Lliga Catalana contra un rival molt encertat en el tir exterior

El Barça Lassa no ha pogut revalidar el títol després de caure (76-94) davant d'un MoraBanc Andorra que ha mostrat un encert extraordinari en el tir exterior. Heurtel (12 punts) i Aleix Font (8 en 12 minuts) han estat els millors jugadors culers, però no han pogut contrarestar el gran partit des del perímetre del conjunt del Principat. El duel ha servit per assistir al debut de Font amb el primer equip blaugrana, després d'haver passat per totes les categories del bàsquet formatiu culer (infantil, cadet, júnior i Barça Lassa B).

El duel ja ha començat malament per als de Pesic, amb un Andorra que s’ha presentat al partit amb un parcial de 1-12. Amb l’entrada d’Heurtel, el Barça Lassa s’ha entonat, i la bona feina del ‘13’ blaugrana ha permès l’equip culer escurçar diferències durant el primer quart (15-21 min.10).

L’Andorra, molt encertat des del perímetre

Al segon període, el conjunt andorrà s'ha mostrat molt inspirat en el tir. I, després d’un triple d’Ennis, els d’Ibon Navarro s’han col·locat 22-37, màxima diferència de la primera part. El Barça Lassa ha jugat un joc més fluid i intens durant els segons deu minuts, però el parcial inicial ha permès l’equip andorrà mantenir diferències al descans (33-46 min.20). A la represa, el rival ha mantingut els percentatges de tir, desdibuixant el conjunt culer fins a col·locar-se a 20 punts (42-62, min. 27).

Gran debut d'Aleix Font

El 'coach' Pesic ha donat entrada als darrers minuts del tercer quart a Aleix Font, que venia de realitzar un gran duel contra el Lleida just abans del duel del primer equip. L’aler, que ha passat per totes les categories del bàsquet formatiu blaugrana, ha mostrat grans detalls de qualitat i entrega durant els seus minuts a pista, un fet que ha aixecat el públic present al Barris Nord de Lleida. Finalment, durant el darrer període l’entrenador barcelonista ha repartit minuts entre la plantilla, buscant millorar sensacions de cara al pròxim duel contra el Partizan aquest pròxim dimecres a Les Borges Blanques.