El Palau, a punt per a la Copa Catalunya

El Palau, a punt per a la Copa Catalunya

El temple blaugrana serà la seu de la competició que comença aquest divendres amb les semifinals Escola Pia-Industrias Santa Coloma (19h) i AE Penya Esplugues-Barça Lassa (21,15h), en directe per Esport3

Torna la Copa Catalunya de futbol sala, que enguany es disputarà al Palau Blaugrana. Una temporada més, el Barça Lassa i l’Industrias Santa Coloma parteixen com a favorits per disputar la final que tindrà lloc el diumenge (13,15h, Esport3). De fet, blaugranes i colomencs han jugat les últimes 9 finals de Copa Catalunya de forma consecutiva, amb 8 victòries del Barça i una de l’Industrias. Però abans tocarà guanyar-se la classificació a la pista en unes semifinals apassionants que tindran lloc aquest divendres: Escola Pia Sabadell-Industrias Santa Coloma (19h, Esport3) i AE Penya Esplugues-Barça Lassa (21,15h).

Trobada de capitans

Com ja es tradicional en la prèvia, la FCF ha reunit els capitans dels 4 equips participants en un acte que ha tingut lloc sobre la mateixa pista del Palau Blaugrana. El representant del Barça Lassa ha estat Sergio Lozano, que s’ha mostrat molt il·lusionat amb la competició. “Serà molt especial jugar la Copa Catalunya al Palau i està clar que jugar a casa ens dona un extra de motivació per afrontar una competició que ens prenem molt seriosament com s’ha demostrat en els últims anys”, diu Lozano. I és que el Barça Lassa és el rei de la Copa Catalunya, amb 9 títols en el seu palmarès, els últims 5 de forma consecutiva.

Últimes entrades

La Federació Catalana de Futbol ha informat que s'han esgotat les entrades per a les finals de diumenge i només queden entrades per a les semifinals de divendres.Les entrades són gratuïtes i s'han de retirar a partir de les 16h del mateix divendres a les taquilles del Palau Blaugrana (accés 15, Av. Arístides Maillol).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut