Un punt valuós per al Barça de Hockey Herba que s'estrena a la lliga (2-2)

Els blaugranes s’han avançat en dues ocasions al Júnior FC però els visitants han acabat traient un empat

El conjunt dirigit per Oriol Torras ha tornat a demostrar per segona jornada consecutiva que pot jugar a un hockey que posa contra les cordes a tots els rivals. El Barça ha acabat sumant un punt, el primer de la temporada, després d’empatar a dos al Pau Negre davant el Júnior FC.

Un empat just

El Barça ha tornat a mostrar la seva millor versió, la que es va poder veure en els tres primers períodes davant el Club de Campo, i s’ha pogut avançar fins a dues ocasions. Els primers en anotar han estat els blaugranes que en el primer període han posat l’1-0 amb un gol de Martin Gebhardt que ha transformat un penal córner. Només dos minuts després, els de Sant Cugat han pogut empatar i deixar l’1-1 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al final del primer quart.

El segon període ha tornat ha mostrar una igualtat entre els dos equips que només s’ha trencat a dos minuts del descans amb el segon gol del Barça que s’ha tornat a posar per davant gràcies a un gran gol de Luis Knisel que ha posat el 2-1 amb una gran acció individual. En l’últim minut del període però, els visitants han pogut tornar a anotar per empata el partit a 2.

Després del descans, i amb el 2-2 a l’electrònic, el Barça ha disposat de diverses ocasions en un partit però, que ha estat molt igualat. Finalment repartiment de punts al Pau Negre, que serveix perquè el Barça sumi el primer punt de la temporada.

El pròxim rival, els líders

La propera jornada el Barça s’enfrontarà a l’actual líder de la lliga: el Club Egara. Els egarencs sumen sis punts amb ple de victòries fins al moment i són líders empatats amb el RC Polo. El partit es jugarà diumenge a les 12.45h.