Local

Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): Plat fort de primer

12 h, beIN LaLiga: Dos dels aspirants al títol es repten a Lezama a la primera jornada de Lliga
Ara sí. Després d’una llarga i esplendorosa pretemporada i d’una aturada per compromisos internacionals, comença la Lliga. I el Barça Femení l’estrenarà aquest diumenge al migdia amb un duel de candidats a Lezama. No s’obliden els tres partits de la temporada anterior (dos de Lliga i un de Copa) en què la igualtat i l’emoció van ser tòniques dominants. Per alguna cosa van ser tercers i segons en acabar la competició de la regularitat.

Els objectius del Barça Femení segueixen sent els mateixos dels darrers cursos: reconquerir una Lliga que en les últimes tres edicions s’ha escapat ‘in extremis’, revalidar la Copa i seguir creixent a la Champions League, que començarà dimecres amb l’anada dels setzens de final al Kazakhstan. Per tot això, el tècnic Fran Sánchez, la capitana Vicky Losada i la nova incorporació, Andrea Pereira, parlaven de “molta il·lusió” abans de viatjar a Bilbao.

L’equip es desplaçava al País Basc amb les següents 18 futbolistes: Paños, Tajonar, María León, Melanie, Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Leila, Duggan, Pereira, Hamraoui, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens i Pina. Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Candela Andujar té un edema ossi al peu dret i és baixa per al partit. La seva evolució marcarà la disponibilitat. L’altra absent per lesió serà Stefanie Van der Gragt, mentre que Patri, Aitana, Andressa Alves i Gemma Font no hi seran per decisió tècnica.

A Bilbao, el Barça Femení s’hi trobarà amb una de les seves capitanes en els últims temps: Marta Unzué. Després de dotze temporades de blaugrana, jugarà cedida amb les lleones en les properes dues. Més notícies aquí