Xavi Pascual: “Ja teníem ganes de jugar al Palau”

Xavi Pascual: “Ja teníem ganes de jugar al Palau”

El Barça Lassa s’estrena a casa aquest diumenge rebent el Liberbank Cuenca, de qui el tècnic ha advertit que “és un equip destinat a quedar a la part alta de la classificació”

Després de 120 dies sense handbol al Palau Blaugrana, el Barça Lassa torna a jugar a casa en la segona jornada de la Lliga Asobal. El conjunt de Xavi Pascual, després de set partits entre amistosos de pretemporada i partits oficials, torna a jugar a casa davant la seva afició rebent el Liberbank Cuenca a les 17:00 hores (GOL).

“Portem molts partits i per fi podem jugar a casa, ja en teníem ganes”, ha dit Xavi Pascual en la prèvia del partit després de completar l’últim entrenament. “No és un horari que ens ajudi massa, però jugar al Palau sempre és un plaer i hem d’agrair a la gent que vindrà a animar-nos, els nostres incondicionals”, ha afegit el tècnic.

En l’estrena a casa el rival serà un Liberbank Cuenca que va iniciar la temporada amb una derrota. Tot i així, Xavi Pascual ha advertit que serà un partit difícil: “El Cuenca ens ho va posar complicat la temporada passada; en la primera jornada van patinar a casa, però és un equip que ha millorat molt”. A més, el tècnic espera un rival “molt dur i agressiu en defensa, que corre molt al contraatac i amb jugadors a la primera línia amb capacitat de llançament i penetració”. Per últim, Pascual ha pronosticat que “el Liberbank Cuenca és un equip destinat a quedar a la part alta de la classificació”.

El duel d’aquest diumenge al Palau serà el primer de tres partits que jugarà el Barça Lassa en només set dies. Una marató que es tancarà amb l’estrena dels blaugranes a la Lliga de Campions com a locals, el dissabte 22 contra el Veszprém hongarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut