Fi a una ratxa de 300 dies sense perdre!

Fi a una ratxa de 300 dies sense perdre!

La derrota a la final de la Supercopa contra el Liceo no esborra el mèrit d’un equip que acumulava 40 partits sense caure

Un equip guanyador com el Barça Lassa d’hoquei patins està unit en les victòries i en les derrotes. Dels triomfs s’ha de gaudir –i també fer la crítica necessària- i de les desfetes s’ha d’aprendre. Això és el que farà l’equip barcelonista després d’haver caigut aquest diumenge 16 de setembre a la final de la Supercopa d’Espanya contra el Liceo (3-2). Feia exactament 300 dies que l’equip no patia el dolor d’un mal resultat. Pel mig: 40 partits invictes i quatre títols.

Per trobar l’última derrota, hom ha de viatjar en el temps fins al 18 de novembre de 2017, quan l’equip va perdre a Reus (3-2) en la vuitena jornada d’OK Lliga. L’equip havia començat la temporada caient a la semifinal de la Lliga Catalana contra el Noia Freixenet (2-5) i celebrant la Supercopa a Sant Hipòlit de Voltregà. Després del resultat de Reus, l’equip va compartir el liderat de l’OK Lliga amb el Liceo i va iniciar una sòlida ratxa de 29 victòries i cinc empats que va permetre aconseguir el triplet de Copa, OK Lliga i Lliga Europea.

A la bona ratxa de resultats del curs 2017/18 s’ha d’afegir les sis primeres victòries d’aquest inici de temporada, amb els cinc triomfs que han permès imposar-se a la Lliga Catalana i la victòria a la semifinal de la Supercopa davant el Noia Freixenet (3-2).

Edu Castro: “Continuem sent els millors del món. Hem de creure en nosaltres mateixos, en el nostre estil. I tornarem a guanyar!”

Segons les paraules d’Edu Castro en la roda de premsa posterior a la final celebrada a l’Ateneu de Sant Sadurní, la recepta posterior a la derrota és clara: “Hem de continuar treballant. Hem de fer examen de consciència per veure el que no s’ha fet bé i que sí s’ha fet bé”.

El tècnic blaugrana també té clar que “continuem sent els millors del món, un grandíssim equip que ha perdut contra un grandíssim rival”. I és per això que “hem de creure en nosaltres mateixos, en el nostre estil. I tornarem a guanyar!”. La primera oportunitat per tornar a somriure és aquest mateix dissabte 22 (20.00 hores) a Riazor, contra el Liceo, en la primera jornada de l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut