Noia Freixenet – Barça Lassa: És el torn de la Supercopa!

Noia Freixenet – Barça Lassa: És el torn de la Supercopa!

Després de guanyar la Lliga Catalana el dimarts, els blaugranes opten a guanyar un nou títol

Pot ser una setmana fantàstica per al Barça Lassa d’hoquei patins. Després de superar el Citylift Girona (4-1) el dilluns i el Lleida (1-0) el dimarts 11 de setembre a la final de la Lliga Catalana, l’equip blaugrana pot aconseguir el segon títol del curs: la Supercopa d’Espanya que es disputarà a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia. Per fer-ho, ha de superar primer el Noia Freixenet aquest dissabte (21.00 hores, Esport3) i després el Reus o el Liceo. “Estem molt contents de disputar un títol gairebé cada setmana. Ho hem de gaudir i ho hem de patir”, ha afirmat Castro.

Sobre la semifinal d’aquest dissabte, Castro ha destacat que “haurem de fer un gran partit per passar a la final”. “Conec bé l’Ateneu i com es viu l’hoquei allà; intentarem fer hoquei de qualitat per tenir garanties de passar a la final”. El tècnic blaugrana ha recordat que el curs passat només es va poder guanyar als de Pere Varias “en l’últim partit de la temporada.

Marc Gual: “És una competició molt especial i bonica de jugar, ja que és el reflex de la temporada anterior per haver guanyat l’OK Lliga i la Copa”

Davant dels mitjans de comunicació, Marc Gual també ha afirmat que les victòries a la Lliga Catalana “ens han reforçat”. Sobre el partit contra el conjunt de Sant Sadurní, Gual ha subratllat que “és una eliminatòria molt complicada però hem d’anar amb totes les garanties de poder guanyar”. El blaugrana ha comentat també que la Supercopa “és una competició molt especial i bonica de jugar, ja que és el reflex de la temporada anterior per haver guanyat l’OK Lliga i la Copa”.

En cas de proclamar-se campions el diumenge (20.00 hores, Esport3), el Barça Lassa revalidaria el títol obtingut a Sant Hipòlit de Voltregà el 30 de setembre del 2017 i sumaria la seva 11a Supercopa al palmarès, que també seria el 120è títol de la història de la secció.

Respecte l’anterior temporada, els de la capital del cava han tingut les baixes de Jordi Del Amor (retirat), Nil Roca (retornat al Barça Lassa), Arnau Xaus (Juventude de Viana) i Martí Casas (Forte dei Marmi), però mantenen Sergi Llorca (cedit pel Barça) i s’han reforçat amb l’exblaugrana Xavi Costa (Viareggio), Marc Grau (Lloret) i Edu Fernández (Vendrell).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut