Adjudicada la beca de preparació física esportiva impulsada pel FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut

Adjudicada la beca de preparació física esportiva impulsada pel FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut

El seu beneficiari farà una estada de gairebé un any en l’Àrea de Ciències de l’Esport del FC Barcelona per formar-se en els àmbits de la preparació física i el rendiment esportiu

El directiu del FC Barcelona, Oriol Tomàs, i la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, van lliurar aquest dimecres la nova beca Carnet Jove de preparació física esportiva impulsada pel FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut. El beneficiari d’aquesta estada formativa és David Moya, estudiant de 23 anys, que podrà adquirir coneixements en l’Àrea de Ciències de l’Esport del FC Barcelona, de la mà dels preparadors físics i dels responsables de rendiment esportiu. La seva formació al Club s’iniciarà aquest mes de setembre i consistirà a assistir als entrenaments dels equips a la Ciutat Esportiva, en els quals recollirà i enregistrarà dades per al seu posterior tractament. També farà un seguiment  dels partits un cap de setmana al mes per comprovar de primera mà l’aplicació de la informació recollida. Entre altres funcions, l’estudiant participarà en l’avaluació del rendiment dels diferents jugadors i signarà els projectes on hagi participat com a becari dels preparadors físics.

Aquesta beca està destinada exclusivament als titulars del Carnet Jove, d’entre 16 i 31 anys, i s’emmarca dins del programa de Beques Carnet Jove de l’Agència Catalana de la Joventut, en què, gràcies a un acord signat al mes d’abril, hi col·labora el FC Barcelona. Amb aquesta iniciativa el Club contribueix a ampliar l’oferta formativa dels joves catalans, fruit del compromís de l’entitat amb aquest segment de públic per al qual ja ha creat, en un altre àmbit, el projecte Zona Jove, que permet gaudir d’avantatges exclusius en clau blaugrana als socis d'entre 18 i 30 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut