PRÈVIA - El Barça inicia la defensa del títol

PRÈVIA - El Barça inicia la defensa del títol

14.00 HORES (Movistar) El Juvenil A, actual campió de la UEFA Youth League, rep la visita del PSV Eindhoven al Miniestadi amb els reforços de Monchu, Abel Ruiz i Miranda, del Barça B

El Barça inicia avui la defensa del títol de la UEFA Youth League aconseguit la passada temporada a la final four de Nyon davant del Chelsea (3-0). I ho fa amb un nou entrenador, Denis Silva, i un equip renovat que avui comptarà amb els reforços dels jugadors del Barça B, Monchu, Abel Ruiz i Miranda, per intentar sumar els tres primers punts davant del PSV Eindhoven al Miniestadi (14.00 hores / Movistar Liga de Campeones). Marqués, Labinot i Antonio Sola són baixes per lesió en un equip molt jove en el que només el porter Tenas i els jugadors Jandro, Comas, Miranda i Abel Ruiz van estar presents, dels jugadors disponibles, a la passada final four de Nyon.

“Afrontem aquesta competició amb moltes ganes i il·lusió. Pressió per ser els campions? En absolut. Som el Barça, defensem el títol i volem arribar el més lluny possible”, ha declarat l’entrenador Denis Silva qui ha destacat al PSV com un equip que practica el clàssic futbol holandès “directe i ràpid, que agradarà molt i que ens permetrà veure un bon partit”.

El PSV va caure eliminat a la ronda de vuitens de final en les seves dues darreres experiències a la UEFA Youth League. Va perdre a casa amb el Benfica (1-2) la temporada 2016-2017 i va caure, també a casa, davant de la Roma (2-3) la temporada 2015-2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut