Lola Pendande:

Lola Pendande: "Crec que tenim equip per optar als play offs"

La jove promesa espanyola ha estat presentada aquest matí a les oficines del club i ha mostrat la confiança en la plantilla d'enguany

Arribada fa pocs dies del segon europeu que aquest estiu ha disputat, Lola Pendande ha estat presentada aquest matí com una de les incorporacions del Barça de bàsquet femení per aquesta temporada. La jove jugadora de només 18 anys, s'ha mostrat optimista de cara a la temporada i ha assegurat que "tot i que encara ens falta una mica de conexió, crec que tenim una gran plantilla".

Un estiu amb la selecció

Cal recordar que Pendande s'ha incorporat fa pocs dies a les files del Barça ja que la nova jugadora blaugrana ha disputat dos europeus amb la selecció espanyola. El primer va ser el sots-18, on va liderar la selecció per aconseguir la medalla de plata, i el segon va ser l'europeu sots-20 on va aconseguir la medalla d'or.

Aquests però, no eren els primers europeus de Pendande, que l'any passat ja va disputar l'europeu sots-18 i l'any 2016 va aconseguir l'or en l'europeu sots-16.

A aquest palmarès amb la selecció cal afagir una temporada amb el Gran Canaria a Lliga Femenina 1, i un Young Wooden Award, a la millor jugadora de la lliga californiana amb la Ribet Academy, on va jugar l'any passat.

L'objectiu: els play offs

En relació a aquesta temporada Pendande s'ha mostrat molt optimista i ha assegurat que si bé l'equip és molt nou i encara necessita minuts, Pendande creu que "el nostre objectiu han de ser els play offs i després intentar pujar a la Lliga Dia". Així i tot, la pivot ha recordat que el nivell de la categoria és molt alt i que serà una tasca molt complicada.

Pel que fa a la seva arribada a Barcelona, la jugadora procedent d'Almeria ha assegurat que "és un orgull vestir la samarreta del Barça, sempre he volgut vestir aquesta samarreta".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut