Arriba el torn de la Lliga Catalana per al Barça Lassa

Arriba el torn de la Lliga Catalana per al Barça Lassa

Els homes de Svetislav Pesic disputen aquest dissabte, a les 20h i en directe per Esport3, la segona semifinal contra el BAXI Manresa

El Barça Lassa disputa aquest dissabte al Barris Nord de Lleida la segona semifinal de la Lliga Catalana ACB contra el BAXI Manresa. Els blaugranes, que ha guanyat aquesta competició les últimes nou temporades, hauran de superar l’equip del Bages per poder disputar la final del diumenge 9 contra el guanyador del Divina Seguros Joventut – MoraBanc Andorra.

El Barça

Amb les baixes ja sabudes de Séraphin i Hanga, que segueixen el seu procés de recuperació, tampoc podrà ajudar l’equip Pau Ribas, que té molèsties en els isquiotibials. La resta de jugadors està disponible i Svetislav Pesic s’endú Pol Figueras, Atou Diagne i Aleix Font del Barça B, que completen una convocatòria de 13 homes. Aquest serà el primer títol oficial de la temporada que disputaran els blaugranes, que a finals de mes disputaran la Supercopa Endesa (21 i 22 de setembre a Santiago de Compostel·la)

El rival

Torna a la Lliga Endesa després de passar una temporada  ala Lliga LEB i ho fa amb un equip renovat i reforçat. Entrenats per Joan Peñarroya, ha incorporat jugadors de gran nivell com Ryan Toolson i dos exblaugranes com Justin Doellman –que serà baixa per lesió- i Alex Renfroe. A més, també ha tornat a Manresa l’aler Pere Tomàs. En les últimes hores el BAXI ha incorporat Siim Sander-Vene per cobrir les baixes de Muñoz i Doellman. La resta de l’equip el conformen Marko Lukovic, Gabriel Lundberg, Jordan Sakho, Cady Lalanne i Jokubas Gintvainis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut