L'Assemblea General de Socis Compromissaris coincidirà amb el Barça - Sevilla

L'Assemblea General de Socis Compromissaris coincidirà amb el Barça - Sevilla

La Junta Directiva ha aprovat celebrar l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris del Club el cap de setmana dels dies 20 i 21 d’octubre al Palau Blaugrana

La Junta Directiva ha aprovat celebrar l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris del Club el cap de setmana dels dies 20 i 21 d’octubre al Palau Blaugrana, coincidint, com és habitual, amb dia de partit, en aquest cas el Barça-Sevilla de la jornada 9, amb l’objectiu de facilitar la màxima assistència i participació. La data definitiva es fixarà en el moment que es concretin el dia i l’hora de celebració del partit entre el FC Barcelona i el Sevilla FC al Camp Nou.

Enguany es convocaran un total de 4.529 nous socis compromissaris. L’ordre del dia s’aprovarà en una reunió extraordinària de la Junta Directiva que tindrà lloc les pròximes setmanes.

Felicitacions als campions i les campiones

La Junta Directiva vol expressar públicament la seva felicitació als diversos equips que han obtingut títols en aquestes primeres setmanes de la temporada. El primer equip de futbol, campió de la Supercopa d’Espanya; l’equip d’handbol, campió de les Supercopes de Catalunya i d’Espanya, i l’equip de futbol femení, campió de la Copa de Catalunya.

El Club també vol felicitar les jugadores del nostre equip femení de futbol Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar i Claudia Pina, que es van proclamar subcampiones del món sub-20 amb la selecció espanyola de futbol.

Finalment, la Junta Directiva vol felicitar els atletes Óscar Husillos, Lucas Búa i Marta Galimany, medalles de bronze en el darrer Europeu de Berlín, i Llorenç Sales, Arantza Moreno i Dídac Salas, or, plata i bronze en el darrer campionat iberoamericà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut