Fran Sánchez, Losada i Pereira coincideixen: “Molta il·lusió” abans del debut

Fran Sánchez, Losada i Pereira coincideixen: “Molta il·lusió” abans del debut

El Barça Femení estrenarà la Lliga amb un plat fort el diumenge al camp de l’Athletic Club

A dos dies del primer partit de Lliga, ni més ni menys que a Lezama, l’entrenador Fran Sánchez, la capitana Vicky Losada i una de les noves incorporacions, Andrea Pereira, han parlat davant dels mitjans sobre com hi arriba l’equip després d’una pretemporada històrica. Tots tres han coincidit en una paraula: “il·lusió”.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Comencem la Lliga, la competició que ens ocuparà més temps durant la temporada i estem amb ganes. Intentarem fer bones les sensacions que hem tingut durant la pretemporada”.

“L’Athletic Club l’any passat va fer una molt bona temporada, els partits que vam jugar contra elles van ser molt disputats. Esperem una dinàmica semblant per a diumenge”.

“Dijous va ser el primer entrenament de Patri i Aitana. Ens en queden dos més i en funció de com funcionin els propers dies acabarem de valorar la convocatòria”.

A priori sembla que la Lliga pot ser més igualada aquest any perquè hi ha més equips que s’han mogut bé en el mercat de fitxatges, veurem el seu rendiment quan la pilota comenci a rodar”.

“Ha estat una pretemporada atípica. Primer per la Gira, que a nivell físic vam haver d’adaptar moltes coses, i sí que aquesta aturada per seleccions abans de començar la Lliga és una mica estranya. Les jugadores han començat a competir amb la selecció abans que l’equip, però ha estat així i afortunadament han tornat totes més o menys bé”.

Vicky Losada

“Hem fet una bona pretemporada i ara hi ha hagut una aturada amb la selecció. Estem amb moltes ganes, preparades i amb una bona intensitat. Sabem que comencem amb un partit molt dur, però estem a punt”.

“L’any passat l’Athletic Club ens va treure punts. Hem de fer un partit seriós i treballar sobretot en el joc directe, en què elles són letals”.

“Serà especial el retrobament amb Marta Unzué, i per la meva part estrany perquè fa més de mitja vida que jugo amb ella i tant de bo li vagi tot molt bé, però que al cap de setmana s’ho prengui amb calma”.

Andrea Pereira

“Estem preparades per afrontar les tres competicions, amb moltes ganes i molta il·lusió de fer alguna cosa gran”.

“Cada any els fitxatges són més forts, alguns estrangers que venen amb ganes i un altre futbol. Ens hem d’adaptar a les noves incorporacions, com més competitiva sigui la Lliga, molt millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut