Local

Rhein-Neckar Löwen – Barça Lassa: Reacció tardana sense premi en el debut a la Champions (35-34)

El Barça Lassa, que ha arribat a perdre de 7 gols, ha aconseguit retallar diferències i lluitar fins al final. L’efectivitat dels alemanys ha estat determinant pel resultat

El Barça Lassa ha perdut en l’estrena de l’EHF Champions al camp del Rhein-Neckar Löwen per 35-34 en un partit on els blaugrana han arribat a perdre de 7 gols. Aleix Gómez i N’Guessan han estat els jugadors més destacats amb 7 i 11 gols respectivament. L’efectivitat alemanya i l’excel·lent actuació del porter local han provocat la primera derrota de la temporada dels homes de Xavi Pascual.

El Barça Lassa ha sortit decidit a endur-se la victòria en l’estrena de l’EHF Champions League a la pista del Rhein-Neckar, pavelló on els blaugrana no han guanyat mai: 2 empats i 3 derrotes. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat el protagonista dels primers minuts del partit. I és que el porter culer ha aturat quatre llançaments i ha estat una peça clau perquè als primers 5 minuts, el Barça Lassa guanyés 2-3. A partir d’aquest moment, els alemanys han reaccionat i junt amb l’alè de l’afició han remuntat.

Al minut 20, Xavi Pascual ha canviat l’esquema en atac de l’equip, el tècnic culer ha posat en pista un atac de 7 el que li ha servit per retallar distàncies al marcador. Els blaugrana, que perdien de 6 a deu minuts del descans, han marxat al vestidor amb una desavantatge de 3 gols (16-13).

N’Guessan i Aleix Gómez sostenen a l’equip

A la represa, el matx ha seguit la mateixa dinàmica: gran encert dels alemanys i grans aturades del porter local. Al minut 15 de la segona part, l’electrònic marcava 26-21. Pascual ha apostat per Möller, però la renda del conjunt alemany no es reduïa.

N’Guessan i Aleix Gómez han estat els blaugranes més destacats de la segona part. El francès ha aconseguit sumar un total de 8 gols mentre que Aleix ha anotat 11 dianes. Aquestes xifres han generat que a 5 minuts del final s’arribés amb un 32-29. Un parcial d’1-5 ha provocat que els blaugrana s’acostessin a dos gols. Quan faltaven dos minuts per a la finalització, Ariño ha tingut la jugada clau per acostar-se més al marcador, però el porter local ho ha evitat. El Barça Lassa ha intentat per activa i per passiva remuntar el matx, però la reacció ha arribat tard en el primer partit de l’EHF 2018/19.

El pròxim partit dels homes de Xavi Pascual, el diumenge 16 de setembre al Palau Blaugrana contra Ciudad Encantada. Serà la segona jornada de la Lliga Asobal.