Barça Lassa - Partizan de Belgrad: Triomf clar i contundent (101-64)

En el quart partit de la pretemporada, els homes de Pesic s’han endut una victòria plàcida davant el conjunt de Sèrbia després d'exhibir poder en atac i en defensa

Jerarquia blaugrana en atac i en defensa. En el quart partit amistós de la pretemporada, els culers han aconseguit un triomf clar (101-64) contra un jove Partizan de Belgrad. El treball coral, en zona ofensiva i defensiva, ha fonamentat la victòria del Barça Lassa a les Borges Blanques. Els joves Aleix Font i Pol Figueras no han desentonat en la dinàmica de joc que el conjunt de Pesic ha mostrat en cada un dels quatre quarts. Així com, el vendaval encistellador que ha conduït als 101 punts amb Singleton (18) i Claver (14) com a màxims anotadors.

Vendaval blaugrana, en atac i en defensa

Ritme anotador. Ja des del primer quart, el Barça Lassa ha agafat avantatge en l’electrònic (23-16) i no l’ha deixat fins a la finalització del matx. L’agressivitat defensiva i el tir interior han estat les claus per dels homes de Pesic per dominar el matx. El ritme culer no ha decaigut en el pavelló Francesc Macià i s’ha arribat a l’equador amb una diferència destacada de +21 (47-26). La càrrega ofensiva i la concentració defensiva del Barça Lassa les claus per entendre la superioritat barcelonista en tots els racons de la pista.

Els punts blaugranes han continuat en l’ordre del partit. I és que la càrrega culer no ha cessat en cap moment. La superioritat en la pista i en l’electrònic no ha deixat lloc a la relaxació. El catàleg ofensiu dels de Pesic ha estat extens. Passades interiors per anotar des de sota la cistella o tirs des de la llarga distància. Els joves blaugranes Aleix Font i Pol Figueras no han desentonat en cap moment i s’han pujat a la bona dinàmica de tot l’equip.

Tot plegat ha contribuït a la superioritat culer des del segon u de partit. Contra el conjunt de la capital de Sèrbia, el joc interior blaugrana ha funcionat a la perfecció i s’ha millorat  en el tir exterior. La defensa culer s’ha sumat a l’empenta mostrada en atac i ha fet que els de Belgrad es quedessin amb 64 punts i el Barça Lassa n’encistellés 101. El següent matx del Barça Lassa serà el cinquè i últim amistós d’aquesta pretemporada. El dissabte 15 de setembre els homes de Pesic jugaran contra l'Arka Gdynia.