AE Penya Esplugues – Barça Lassa: Classificats per a la final (3-7)

AE Penya Esplugues – Barça Lassa: Classificats per a la final (3-7)

Els blaugranes s’han imposat a les semifinals de la Copa Catalunya i el diumenge disputaran la final contra Indústrias Santa Coloma (13.15 hores)

El Barça Lassa disputarà aquest diumenge la final de la Copa Catalunya després d’imposar-se a la Penya Esplugues (3-7) en un duel en què els blaugranes han dominat gairebé en tot moment. La Penya Esplugues ha igualat els dos gols inicials del Barça Lassa, però els d’Andreu Plaça han sabut augmentar diferències i diumenge disputarà el títol contra Industrias Santa Coloma (13.15 hores).

El matx ha començat amb la Penya Esplugues jugant amb el porter-jugador des d’inici i generant ocasions de perill des de l’inici. En la primera ocasió del Barça Lassa, Roger ha avançat als homes d’Andreu Plaza. A partir d’aquí, els culers han buscat el segon gol. Ferrao, en la primera pilota que tocava, ha situat el 0-2.

La Penya Esplugues no s’ha arronsat i ha seguit buscant la porteria defensa per Dídac. Precisament quan més perill estaven generant, ha arribat la primera diana en una acció a pilota aturada. La Penya Esplugues ha seguit generant perill, fins que ha aconseguit empatar el matx (2-2, min 6). 

El Barça ha passat a tenir novament el control del partit i de les ocasions de perill. Amb això ha arribat el gol de Sergio Lozano que situava novament per davant als culers en una bona acció col·lectiva del Barça Lassa. El resultat ja no s’ha mogut tot i que els culers han generat un major perill de cara a porteria.

Amplien l’avantatge

A la segona meitat, els homes d’Andreu Plaza han aprofitat els primers minuts per tal d’eixamplar diferències en el marcador. Primerament Esquerdinha i, posteriorment, Boyis han estat els encarregats de situar el 2-5 en el marcador. Un marcador que s’ha mantingut gran part de la segona meitat tot i les ocasions de perill del Barça Lassa. La Penya Esplugues ha reduït diferències a sis minuts pel final en una bona combinació que ha acabat amb el 3-5.

Aicardo ha estat l'autor del el 3-6 en una recuperació blaugrana marcant a plaer del mig del camp. Adolfo, pocs segons després, ha aprofitat una nova recuperació per tal d’establir el definitiu 3-7 quan la Penya Esplugues estava jugant amb el porter-jugador. Aquest diumenge, els culers disputaran la final de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma, a partir de les 13.15 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut