Local

Ernesto Valverde: “L’Osca plantarà cara”

El tècnic blaugrana ha explicat el perill del pròxim rival en Lliga, tot i ser un conjunt que ha ascendit aquest any

Tots els rivals són perillosos. Aquest diumenge (18.30 hores) el FC Barcelona s’enfronta a l’Osca, un equip que la temporada passada va aconseguir l’ascens a primera divisió. Però Ernesto Valverde, en la roda de premsa prèvia al partit, ha advertit de les dificultats que pot plantejar el conjunt aragonès: “Plantarà cara i no renunciarà a donar la sorpresa, perquè arriba amb entusiasme”. El tècnic blaugrana també ha recordat que l’Osca “arriba imbatut després de jugar en dos camps difícils, com són Ipurúa i San Mamés”.

Amb el mercat de fitxatges ja tancat, Ernesto Valverde està content amb la plantilla que té. Uns futbolistes que després de la jornada tres i de l’aturada de seleccions tindrà un calendari més atapeït. “Quan tornem dels partits de seleccions, el ritme de matxs s’accelerarà amb la Champions i la Copa. Per tant, necessitarem a tota la plantilla”, ha comentat el preparador blaugrana.

També han aparegut noms de jugadors concrets. Valverde ha definit l’estat de forma de Dembélé, autor de la diana del triomf a Valladolid: “està treballant molt bé i esperem que tingui continuïtat al llarg d’aquesta temporada”. A més, també ha destacat la polivalència de Coutinho, que pot jugar tant en el mig del camp com en l’atac blaugrana.

Més notícies aquí