Venda d’entrades per al partit contra el Tottenham a Londres

Venda d’entrades per al partit contra el Tottenham a Londres

Els socis podran adquirir les seves entrades per assistir al partit de Londres a partir del dijous 13 de setembre a les 10 hores i fins el dimecres 19 de setembre a les 17 h

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà el Tottenham i el FC Barcelona, el dimecres 3 d’octubre a l’estadi de Wembley de Londres, començarà el dijous 13 de setembre a les 10.00 hores i finalitzarà el dimecres 19 de setembre a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 2.704 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 60 euros, i en queden exclosos els socis menors de 6 anys, els que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es pot fer a través de la passarel·la de la web, on cal identificar-se amb la clau i el codi personal (A sota trobareu l’enllaç d’accés a la compra).

Cada entrada és nominal i intransferible, i l'ha de recollir cada soci a Anglaterra, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Blocks 113 a 119) al Sud-Est Corner del Nivell 1 de l’estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut