Deu jugadors del FC Barcelona opten al FIFA FIFPro World11

Deu jugadors del FC Barcelona opten al FIFA FIFPro World11

Aquest dilluns la FIFPro ha donat a conèixer la llista de 55 candidats al millor onze del món, entre els quals destaquen diversos futbolistes blaugrana i dos exblaugranes

Deu jugadors actuals del primer equip optaran a ser escollits en el FIFA FIFPro World11 després que l’Associació Mundial de Futbolistes (FIFPro) hagi fet pública la llista aquest dilluns. Un distintiu que distingeix el millor onze del món i en el qual estan nominats Ter Stegen, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Philippe Coutinho, Sergio Busquets, Luis Suárez i Leo Messi. A més, també estan nominats els exblaugranes Andrés Iniesta i Yerry Mina. 

En aquest cas, s’ha tingut en compte els vots de 25.000 futbolistes de 65 països. L’onze definitiu s’anunciarà el 24 de setembre i estarà format pels quatre defenses, tres migcampistes i els tres davanters més votats. En la darrera edició els escollits van ser: Buffon, Alves, Ramos, Bonucci, Marcelo, Kroos, Modric, Andrés Iniesta, Leo Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut