Local

El Barça participa en la inauguració de l’exposició ‘Leyendas’

El directiu Pau Vilanova i l’ex jugador Guillermo Amor han estat presents en l’acte celebrat en la Cúpula del CC Las Arenas, on la mostra itinerant es podrà veure fins el 9 de setembre

Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, ha participat aquesta tarda en la inauguració de l’exposició que sota el títol de “Leyendas” podrà visitar-se fins el dia 9 de setembre a la cúpula del Centre Comercial de les Arenes de Barcelona. En l’acte també ha estat present Guillermo Amor, ex jugador, responsable de Relacions Internacionals i Esportives del primer equip i responsable del Futbol Formatiu Professional del Club.

Aquesta mostra itinerant recull, de fet, el fons del Museo del Deporte. A través de tot un seguit d’objectes emblemàtics d’esportistes molt destacats es repassen les fites més importants de la història de l’esport a Espanya i al món.

Leo Messi, Pau Gasol, Fernando Alonso, Miguel Induráin, Johan Cruyff o Rafa Nadal són, només, alguns dels noms il·lustres que acompanyaran els visitants en el seu itinerari per episodis estel·lars del món de l’esport. 

L’acte d’inauguració celebrat a la Cúpula de les Arenes ha comptat amb el parlament de benvinguda d’Alfonso Nain, Director del Museu del Deporte; de la intervenció de Pau Vilanova en representació del FC Barcelona i de María Vasco, ex atleta espanyola i ambaixadora de l’exposició ‘Leyendas’. Els socis del FC Barcelona que vulguin visitar aquesta exposició gaudiran d’una bonificació d’un euro sobre el preu de l’entrada.      

Més notícies aquí