El Cadet B i l’Infantil A tornen a la feina

El Cadet B i l’Infantil A tornen a la feina

Els equips de Sergi Milà i Àlex Urrestarazu agafen el relleu del Cadet A i de l’Infantil B a Prades i comencen avui l’estada de pretemporada

El Cadet B i l’Infantil A tornen avui a la feina. Els equips de Sergi Milà i Àlex Urrestarazu agafen el relleu del Cadet A i l’Infantil B a Prades i ja han començat l’estada de pretemporada. El Nàstic de Tarragona serà el primer rival de tots dos equips el dimecres, 22 d’agost, al camp Municipal de Prades. El Cadet B, una vegada finalitzada l’estada de pretemporada, afrontarà el Torneig Glico Internacional, del 31 d’agost al 2 de setembre, i el Memorial Gaetano Scirea a Milan, del 4 al 10 de setembre. L’Infantil A, per la seva part, disputarà el Memorial Graziano Peretti, a Vicenza, del 30 d’agost al 3 de setembre, i el Torneig d’Arnedo, del 7 al 9 de setembre.

El Cadet B presenta, de moment, tres novetats: Ander Astrálaga (Athletic Club), Biel Vicens (Girona) i Ángel Alarcón (Espanyol). La plantilla la formen, per posicions, els següents jugadors: Alain Martínez, Álex Ramos i Ander Astrálaga, porters; Arnau Casas, Pol Muñoz, Arnau Ollé, Gerard González, Pablo López, Marc Jurado, Juan Larios i Álex Valle, defenses; Adrià Capdevila, Biel Vicens, Gavi, Jan Oliveras, Aleix Garrido i Toni Caravaca, al centre del camp; i Xavi Planas, Jan Coca, Jordi Coca, Pau Segarra i Ilias Akhomach, davanters.

L’Infantil A presenta, també de moment, cinc novetats: Aaron Alonso (CD Marino), Marc Doltz (Llevant), Daniel Gamboa (Damm), Javi Alba (Cornellà) i Brian Fariñas (Vila-real). La plantilla la formen, per posicions, els següents jugadors: Antonio Gómez, Marc Doltz i Aaron Alonso, porters; Iker Córdoba, Daniel Gamboa, Sergi Domínguez, Ferran Baqué, Llorenç Ferres, Raul Alarcón, Denis Cruces i Roger Coll, defenses; Tomás Carbonell, Javi Alba, Jan Molina, Gerard Hernández, Brian Fariñas i Cristóbal Muñoz, al centre del camp; i Amadou Balde, Kareem Tunde, Iker Bravo, Bilal Acchiba, Joel Roca i Joan Anaya, davanters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut