Edu Castro: “Ens espera un inici de temporada exigent”

Edu Castro: “Ens espera un inici de temporada exigent”

El Barça Lassa es troba concentrat a El Montanyà, on el tècnic blaugrana i Aitor Egurrola han analitzat el començament del curs, amb un calendari replet de partits

Edu Castro i Aitor Egurrola han ofert a El Montanyà la primera roda de premsa del curs. I és que aquest matí 13 d’agost, les terres osonenques han rebut tota la plantilla culer, que s’estarà fins al 17. “Aquests dies ens serviran per fer activitats que durant la temporada no podem fer i, també, per treballar més la tàctica”, ha admès el preparador culer. Així mateix, Edu Castro ha destacat que l’estada servirà per a la integració dels dos nous fitxatges, Nil i João.

El tècnic blaugrana s’ha mostrat especialment satisfet per poder complementar la plantilla amb aquests dos nous jugadors: “Són dos reforços vitals per cobrir algunes de les nostres debilitats”. Perquè “els rivals t’han estudiat molt i l’equip ha d’evolucionar”, ha admès. Metamorfosar-se, però sempre amb el model culer a la ment, amb l’objectiu de continuar guanyant.

Edu Castro ha dedicat algunes paraules als títols que estan en joc aquest curs, en què la relaxació no estarà ni en les primeres patinades repletes de partits: “Ens espera un inici de temporada exigent”. Un curs que començarà amb la Lliga catalana davant el CH Caldes, “intentarem endur-nos la Lliga catalana, és un repte”, ha indicat. També ha afegit que “volem assolir la regularitat per guanyar l'OK Lliga” i “ens fa molta il·lusió la Lliga Europea”. Tot enfocat a fer gaudir l’afició. 

Egurrola: "Competirem per tot, som el Barça"

20 anys al primer equip, però amb la mateixa il·lusió del primer dia. “És un orgull poder continuar al Barça després de tants anys”. Aitor Egurrola encara manté “l’ambició de competir per tot”, perquè “som el Barça”. Els 66 títols del seu palmarès, el jugador de la secció amb més títols de la història, no li impedeixen posar la mirada en els set que estan en joc aquesta temporada.

És per això que el capità blaugrana ha explicat: “Durant tot aquest any no hi ha cap mena de relaxació. Començarem forts des del primer dia”. Una fortalesa que esperen continuar després d’un mes de setembre atapeït de partits (Lliga Catalana, Supercopa d’Espanya, OK Lliga i la Continental): “Tenim una plantilla àmplia per afrontar aquest inici exigent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut