Els Alevins A i B també comencen la temporada

Els Alevins A i B també comencen la temporada

Els equips de Marc Serra i Jordi Pérez agafen el relleu del Cadet B i de l’Infantil A a Prades i comencen avui l’estada de pretemporada

Els Alevins A i B són els darrers equips que faran l’estada de pretemporada a Prades. Els equips de Marc Serra i Jordi Pérez agafen el relleu del Cadet B i l’Infantil A i ja han realitzat el primer entrenament per terres tarragonines. El Reus Deportiu serà el primer rival de tots dos equips el proper dissabte al camp del Càmping de Prades. Una vegada finalitzada l’estada de Prades, l’Aleví A disputarà el torneig del CN Terrassa, mentre que l’Aleví B jugarà la Pinares Cup a Saragossa.

La plantilla de l’Aleví A d’aquesta temporada presenta dues novetats: Daniel Ávila (Progreso) i Pau Cubarsí (Girona). Els jugadors de l’equip de Marc Serra són, per posicions: Max Bonfill i Jordi Saucedo, a la porteria; Pau Cubarsí, Gibert Jordana, Albert Navarro i Landry Farré, a la defensa; Xavi Castellanos, David Sáez, Marc Bernal i Daniel Ávila, al miog del camp; i Nouhoun Sylla, Lamine Yamal i Shane Kluivert, a la davantera.

La plantilla de l’Aleví B d’aquesta temporada presenta dues novetats: Simon Odell (Vic Riuprimer) i Genís Torrelles (UE Bordeta de Lleida). Els jugadors de l’equip de Jordi Pérez són, per posicions: Jan Lagunas i Simon Odell, a la porteria; Gerard Ruiz de Valdivia, Denis Cruz, Jofre Torrents, Rubén Núñez, Joel Escaler i Pol Caramés, a la defensa; Genís Torrelles, Xavier Espart, Guillem Víctor i Quim Junyent, al centre del camp; i Lassana Diaby i Jan Martínez, a la davantera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut