Local

La tercera prova en quatre temporades amb el Montpeller, a la Ciutat Esportiva

L’equip rebrà el potent equip francès a casa després de dos amistosos recents en el país veí
El cinquè amistós de la pretemporada del Barça Femení serà aquest dissabte a les 19.00h davant del Montpeller a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es tracta d’una prova habitual per a les blaugranes, ja que serà el tercer partit contra les franceses –quartfinalistes de la Lliga de Campions- en quatre temporades. El balanç dels dos compromisos, jugats en territori francès el 2015 i el 2016, és d’un empat i una victòria del Barça.

Un empat meritori (1-1)
El primer amistós entre aquests dos equips es va disputar el 19 d’agost del 2015 al camp del Montpeller i es va saldar amb un empat a un. Irene del Río va avançar les visitants, però en el temps afegit les locals van empatar per mitjà de Jakobsson. Com a curiositat, aquell dia a les files gales hi havia l’exbarcelonista Virginia Torrecilla i l’ara culer Andressa Alves.

Doblet de Bárbara a Albi (1-2)
En els últims dos estius, el Femení havia participat en un torneig estival a la localitat francesa d’Albi. El 2016 (també en un 19 d’agost), el Barça es va imposar el Montpeller gràcies a un doblet de Bárbara Latorre. El gol tardà de Larent no va impedir la victòria catalana davant d’un dels equips més potents de la Lliga gala.  Més notícies aquí