Manchester City – Barça Femení (prèvia): Un altre súper partit

Manchester City – Barça Femení (prèvia): Un altre súper partit

20.30 h, CET: L’equip continua la seva pretemporada de màxim nivell amb una visita al subcampió anglès i semifinalista de la Champions League
Nova parada en la lluent pretemporada del Barça Femení. Aquesta vegada, en el quart amistós de preparació, el conjunt blaugrana visitarà el Manchester City al seu feu habitual, l’Academy Stadium. Una prova, doncs, de màxima exigència davant del subcampió anglès i semifinalista de la passada edició de la Champions League per continuar amb les bones sensacions culers en l’inici de curs.

Bussaglia, baixa

L’equip viatjava aquest mateix diumenge cap a Manchester, amb una convocatòria de 21 jugadores: Paños, Tajonar, Gemma Font, Melanie, Losada, Gemma Gili, Mariona, Alexia, María León, Leila, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Martens, Hamraoui, Pereira, Van der Gragt, Jana Fernández, Carla Armengol, Paula Gutiérrez i Aida Esteve.

Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Élise Bussaglia té una lesió en el recte anterior de la cuixa dreta. Es perdrà el partit d’aquest vespre i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers compromisos. La migcampista francesa s’uneix a l'absència de Marta Torrejón.

En un duel inèdit, indiscutiblement, gran part del protagonisme serà per a l’anglesa Toni Duggan, que tornarà a la que va ser casa seva del 2013 al 2017.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut