Entrades i packs disponibles per veure el Barça Lassa 2018/19

Entrades i packs disponibles per veure el Barça Lassa 2018/19

Gaudeix dels millors partits europeus i també de la competició nacional amb les diferents opcions disponibles d'entrades i packs

Si vols gaudir del millor bàsquet i no perdre’t detall del nou Barça Lassa 2018/19 ja no tens excusa. El Club posa al servei dels socis i del públic en general diferents opcions d’entrades i packs per poder veure els homes de Svetislav Pesic al Palau Blaugrana en una temporada amb nous reptes. I és que a banda de les entrades per als partits –incloent-hi el partit contra el Reial Madrid de Lliga Endesa també hi ha disponibles tres packs d’entrades amb un descompte molt important tant per als socis com per als aficionats.

Pack Give Me 5 Lliga Endesa

Els 5 primers partits de la Lliga Endesa, que enfrontaran el Barça Lassa amb l’Herbalife Gran Canària, MoraBanc Andorra, Tecnyconta Saragossa, Divina Seguros Joventut i UCAM Múrcia, a casa es troben disponibles en aquest pack que té tres preus diferents segons la zona. 33 euros per a la Zona 4, 59 euros per a la Zona 2 i 69 euros per a la Zona 1.

Pack Give Me 5 Eurolliga

També els 5 primers partits de la màxima competició europea de Clubs, l’Eurolliga, té un Pack de cinc partits de primer nivell. El debut a casa contra el Bayern de Munic, a més de les visites d’equips importants com el Maccabi Tel Aviv, l’Armani Milà, el Fenerbahce i l’Olympiacos. Aquests cinc partits, per uns preu de 49 euros a la Zona 4, 79 euros a la Zona 2 i 99 euros a la Zona 1.

Pack Partits Top

I, finalment, el Club també posa a la venda un paquet de dos partits de primeríssim nivell contra el CSKA de Moscou i el Reial Madrid. Els aficionats al bàsquet blaugrana podran gaudir-ne des de 39 euros a la zona 4, 59 euros a la Zona 2 i 79 euros a la Zona 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut