Ferrao vol conquerir el món

Ferrao vol conquerir el món

El brasiler afronta la Copa Intercontinental amb la màxima ambició i remarca la importància de guanyar el primer títol en joc “per agafar confiança de cara a una temporada en la que hem d’aspirar a tot”

Ferrao viatjarà a Tailàndia amb les idees clares. “Aquesta temporada volem guanyar-ho tot i convertir el Barça en el millor equip del món i per això la Intercontinental és el primer objectiu que ens hem marcat”, diu el brasiler. Serà la segona vegada que Ferrao disputi la Intercontinental. La primera va ser a Doha el 2016 i el Barça va acabar en tercera posición. “És un títol que el Barça encara no té i hem de guanyar sí o sí”, diu Ferrao. “Sabem que serà difícil, però guanyar la Copa Intercontinental ens donaria confiança per encarar la resta de la temporada”.

Els rivals

Per a Ferrao, “els principals favorits a priori per guanyar la Copa Intercontinental som el Barça I els dos equips brasilers” –diu en referència al Magnus Futsal i al Carlos Barbosa. El pivot brasiler explica que només s’ha enfrontat una vegada al Magnus, i va ser en la última Intercontinental quan l’equip de Falcao va derrotar al Barça en semifinals i es va proclamar campió. “Són un equip molt nou i encara no exisitia quan jo jugava al Brasil”. En canvi, Ferrao reconeix tenir més rivaltat amb el Carlos Barbosa, l’actual campió de la Libertadores. “Els partits entre el meu equip, l’UCS,  i el Carlos Barbosa eren com un Barça-Madrid al Brasil”, explica

Optimista amb l’equip

Ferrao destaca la bona integració dels 4 nous fitxatges del Barça Lassa per a la nova temporada, en referència a Dídac, Boyis, Arthur i Adri Ortego. “Els nous ens han donat un plus tant al vestidor com a la pista”, diu Ferrao. “S’estan adaptat molt bé, ens estan aportant moltíssim i aquesta és la clau de la pretemporada”, explica el brasiler, fins ara màxim golejador de l’equip durant la pretemporada amb 7 gols en 3 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut