Renovació dels abonaments per a la temporada 2018/19

Renovació dels abonaments per a la temporada 2018/19

El FC Barcelona posa a disposició dels socis que no hagin renovat el seu abonament un formulari de pagament

Per a aquells socis que tinguin pendent el pagament d’algun dels seus abonaments del FC Barcelona, ja siguin del Camp Nou, del Palau Blaugrana o d’aparcament, el Club ofereix la possibilitat de liquidar la quota pendent corresponent a la temporada 2018/19 d’una manera ràpida, segura i gratuïta.

A través d'un servidor de pagament segur, a l’enllaç que apareix al final del text el dirigirà a TRÀMITS ONLINE. Caldrà identificar-se amb la seva clau de soci i codi personal, i un cop a dins dels Tràmits de Socis, cal clicar la opció Gestió de Pagaments. Aquí es farà el pagament amb targeta de crèdit de la quota de l’abonament pendent. S’hauran de fer tants pagaments com abonaments de què disposi cada soci.

Recollida d'abonaments

Els abonaments es podran passar a recollir per la recepció de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 de l’Estadi, a partir de 48 hores després d’haver fet el pagament a través de la targeta bancària introduïda en aquest formulari.

En cas que no vingui el soci titular a recollir l’abonament, la persona autoritzada haurà de portar una autorització signada pel soci, juntament amb la fotocòpia del DNI o bé l’abonament de la temporada passada.

Aquells que ho desitgin també poden fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores i fins a l'inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut