FC Barcelona Femení – Montpeller (prèvia): Últim assaig de prestigi

FC Barcelona Femení – Montpeller (prèvia): Últim assaig de prestigi

19.00h, Barça TV, streaming fcbarcelona.cat i Facebook FCBFemeni: L’equip disputa el cinquè amistós de la pretemporada amb una potència francesa
L’últim amistós de la pretemporada serà aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Montpeller. Després de la preparació amb el SoCal FC (5-0), Chelsea (1-1), Sant Gabriel (7-0) i Manchester City (0-2), ara arriba el darrer assaig amb el Montpeller, ara arriba a Sant Joan Despí el tercer classificat de la Lliga francesa. Posteriorment hi haurà temps per a la Copa Catalunya i l’inici de Lliga.

Serà un partit especial per a Andressa Alves, que s’enfrontarà a l’equip que li va obrir la porta a Europa, a la temporada 2015/16. També per a l’exblaugrana Virginia Torrecilla, que tornarà per primera vegada  a la Ciutat Esportiva vestint uns altres colors.

Van der Gragt, baixa

Qui es perdrà el duel és Stefanie Van der Gragt, que va haver de ser substituïda en l’anterior compromís a Manchester. Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, la jugadora té una lesió al quàdriceps de la cama dreta. L’evolució marcarà la disponibilitat per als següents partits. Les altres futbolistes sense l’alta mèdica són Marta Torrejón, Élise Bussaglia i Leila Ouahabi.

L’equip completava el darrer entrenament el divendres a la tarda amb la presència de les jugadores del filial Carla Armengol, Aida Esteve, Paula Gutiérrez, Jana Fernández i Zaïra Flores.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Esperem a un gran equip. Estan a les portes de començar la competició oficial i segurament s’ho prendran molt seriosament perquè serà l’últim test. El Montpeller en els últims anys sempre ha estat a dalt de la Lliga francesa, la temporada passada va disputar Champions... ens trobarem un rival molt dur”.

“Estem amb ganes, intentarem polir coses que han anat sortint en els partits anteriors i sobretot seguint amb aquests amistosos d’un nivell competitiu alt que ens estan exigint molt i que crec que són molt positius per al futur de l’equip”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut