El Barça de Volei renova l’eix vertebral de l’equip

El Barça de Volei renova l’eix vertebral de l’equip

Després de les renovacions dels dos capitans, el Barça tanca les renovacions d’Ivan Vlasev, Guillaume Di Betta, Alfred Argilés i Ferran Morató

El Barça de Voleibol ha tancat aquest matí fins a 4 renovacions per a la temporada 2018/2019. El primer en renovar ha estat Alfred Argilés que allarga un any més el seu compromís amb el primer equip blaugrana. Argilés, que ha realitzat aquest matí l’acte de renovació, ha assegurat que  “em fa molta il·lusió seguir al Barça, és un club que m’estimo des de petit i és un plaer repetir una temporada més amb els colors del Barça”. Aquesta serà la segona temporada del jove jugador del Barça en el primer equip del voleibol masculí.

La columna vertebral segueix

A més de la d’Argilés, el voleibol blaugrana també ha renovat avui mateix tres jugadors que seguiran una temporada més al primer equip. Es tracta d’Ivan Vlasev que sumarà la seva tercera temporada com a blaugrana, Guillaume Di Betta (segona temporada amb el Barça) i la de Ferran Morartó (tercera temporada).

Amb aquestes renovacions, sumades a les dels dos capitans (Sergi Arranz i Ángel Galindo), el voleibol blaugrana segurià comptant amb bona part de les peces claus que la temporada passada van portar a l’equip a ser en la lluita pel play off fins a les últimes jornades.

En aquest sentit, Argilés ha destacat que “mantenim molts jugadors, que és molt important. Això vol dir que la temporada passada les coses es van fer bé. Crec que ha quedat una plantilla molt maca”.

Cal destacar, que Vlasev, Di Betta i Morató no s’han incorporat encara amb el grup, motiu pel qual no han pogut ser present en el seu acte de renovació.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut