Els entrenadors del bàsquet formatiu

Els entrenadors del bàsquet formatiu

La creació d’un equip de Minibàsquet i la incorporació de Roger Grimau, principals novetats de l’estructura de la base del bàsquet blaugrana

La feina amb els joves jugadors del bàsquet base blaugrana ja fa uns dies que s’ha iniciat de per afrontar la temporada 18/19. La creació d’un equip de categoria Mini, per primera vegada a la història de la secció i la incorporació de l’excapità Roger Grimau, com a nou entrenador ajudant del Barça Lassa B, són les novetats més importants d’aquesta temporada.

Equips formatius i els seus entrenadors:

Barça B: Diego Ocampo i Roger Grimau

Júnior: Mateo Rubio

Cadet A: Lubos Barton

Cadet B: Ferran Anguera

Infantil A: Carles Flores

Infantil B: Manel Muñiz

Mini: Oriol Barrera

El Mini, nou equip

El Secretari tècnic del bàsquet formatiu, Pere Capdevila destacava que: “Incorporem un nou equip que és el Mini, com a transferència de la bona feina que s’està fent a l’FCBEscola i tenim un equip pont per mantenir la continuïtat, i treure el màxim profit d’aquesta feina”.

Capdevila explicava que: “Roger Grimau serà ajudant del Barça B i Barton serà entrenador del Cadet A. És bona aquesta transferència de jugadors d’alt nivell, que han guanyat vestint la nostra samarreta i que poden transmetre moltes experiències a tots els jugadors que són en creixement”.

Grimau torna a casa

Roger Grimau torna al Barça de bàsquet. Qui va ser jugador del primer equip durant 8 temporades i capità, torna a la secció com ajudant d’Ocampo.

“Més enllà de coneixements i aspectes tècnics i tàctics, tinc l’experiència dels anys al primer equip i d’haver estat capità. A més a més tinc la sort de comptar amb un entrenador com Ocampo del que també aprendré” explicava Grimau, en declaracions a Barça TV

“Millorar coses que els hi costin  i en els moment de dificultat ser al seu costat per explicar que el camí de professional no és tot de color de rosa. Tinc moltes ganes, moltes expectatives i moltes ganes d’ajudar-los” explicava el nou tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut