Test exigent contra el Peníscola

Test exigent contra el Peníscola

Serà el tercer amistós de la pretemporada i es disputarà aquest dissabte al Palau a porta tancada

El Barça Lassa segueix preparant la Intercontinental que es disputarà a Tailàndia entre els propers 27 d’agost i 2 de setembre amb un nou amistós que enfrontarà l’equip d’Andreu Plaza contra el renovat Peníscola de Juanlu Alonso. Serà una prova exigent per seguir agafant sensacions després de les dues primeres golejades contra el Futsal Rekord polonès (11-0 i 7-1). El partit es disputarà aquest dissabte al Palau i serà a porta tancada i sense públic per qüestions logístiques de la instal·lació.

Tres exblaugrana al Peníscola

El Peníscola es presentarà al Palau amb la principal novetat del canvi d’entrenador i l’arribada de l’ex interista Juanlu Alonso a la banqueta. El tècnic compta amb tres exblaugrana a la plantilla: Xavi Cols i Jaime Peiró, que la temporada passada van destacar al Barça Lassa B, i també el pivot Juan Emilio.

Declaracions d’Adolfo i Boyis

Per a Adolfo, les sensacions de la pretemporada “són molt bones”. “L’equip té molta qualitat i l’adaptació dels nous fitxatges és molt positiva”, destaca el colomenc. Sobre el partit contra el Peníscola, Adolfo assenyala que “és una oportunitat per seguir creixent com a equip de cara a una temporada que es presenta molt exigent i que afrontem amb la màxima il·lusió”.

Per la seva banda, Boyis fa una valoració molt positiva dels seus primers dies com a blaugrana. “Tothom m’ha rebut molt bé i afronto la temporada amb moltes ganes de treballar i tornar la confiança que m’han donat”, diu el tanca. “És la pretemporada més dolça, vestir aquesta samarreta és una gran il·lusió” reconeix Boyis. Sobre el Peníscola, Boyis alerta que “és un grandíssim rival que ens obligarà a treure el millor de nosaltres si volem guanyar-los”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut