Montpeller – Barça Lassa: El segon amistós, a casa del campió d’Europa

Montpeller – Barça Lassa: El segon amistós, a casa del campió d’Europa

Els blaugranes afronten aquest divendres un test d’alçada al Palais des Sports René Bougnol abans de començar a disputar competicions oficials

Després de dues setmanes de pretemporada, el Barça Lassa afronta aquest divendres el segon i últim partit amistós. Després d’estrenar-se amb una derrota a Hamburg contra el THW Kiel (28-24), els blaugrana tornada a disputar un altre duel de categoria. En aquesta ocasió els homes de Xavi Pascual viatgen a Montpeller per enfrontar-se, a les 20:30 hores al Palais des Sports René Bougnol, amb l’actual campió d’Europa.

El partit suposarà el retorn a Montpeller de Ludovic Fabregas, que aquest estiu ha signat pel Barça Lassa després d’aixecar la Champions amb el conjunt francès. També Jure Dolenec tornarà al pavelló on va jugar durant quatre temporades, tot i que en el seu cas ja hi va tornar la temporada passada com a blaugrana.

Els blaugrana han estat entrenant-se al Palau durant tota la setmana, amb sessions que han combinat el treball de força i els entrenaments de pilota sobre la pista. El partit a Montpeller, doncs, servirà per seguir posant en pràctica tot allò que s’ha treballat a Barcelona.

L’equip ha viatjat aquest mateix divendres a primera hora, en tren, cap a Montpeller. Xavi Pascual s’ha endut els 18 jugadors del primer equip i, com ja va fer a Hamburg, donarà minuts a tots ells per agafar el ritme de cara als primera partits oficials. I és que la setmana vinent el Barça Lassa disputarà la Supercopa de Catalunya, i el diumenge 2 de setembre serà el torn de la Supercopa Asobal contra el Logroño La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut